Welcome to Qingzhou Huashun Productiegoederen Co, Ltd
Telefoon: 0536-3297123
Productcategorie
Neem contact op met ons

Qingzhou Huashun Productiegoederen Co, Ltd
Adres: QingZhou, ShanDong, China
Contacten: zomer
Contactnummer: 0536-3297123
Telefoonnummer: 15376368726
Fax: 0536-3297123
E-mail: qzhssummer@foxmail.com
Website: www.chinaammoniumsulfate.com

News
Huis > Nieuws > Inhoud

Persen van Hengyi bedrijf Caprolactam Ammonium sulfaat Export Zuid-Amerika

22 juni van persen, Zhejiang hengyi caprolactam LLC vernam dat in begin mei, Sinopec chemiebedrijf verkoop en het bedrijf overeengekomen, ondertekening van orders voor exportmarkt in Zuid-Amerika voor het eerst 27,500 ton ammoniumsulfaat. Het is gemeld dat dit veruit de grootste tonnage van ammoniumsulfaat exportorders is. Het bedrijf eerste nationale tegenhangers ammoniumsulfaat producten in de Zuid-Amerikaanse markt.

Op 21 mei, van China export van Zuid-Amerika's grootste bulk carrier tonnage "Matisse", aangekomen in Hangzhou Baai Cross-zee brug in de provincie Zhejiang op het noorden van tong in de Noordzee en handel zeehaven van zhapu haven (dat wil zeggen jiaxing poort, land soort open poort) en vervolgens persen hengyi bedrijf van caprolactam ammoniumsulfaat producten verzonden in begin juni na voltooiing van het laden van vertrek in de richting Zuid-Amerika.

Persen, persen Zhejiang hengyi caprolactam naamloze vennootschap samenwerkingsverband petrochemische samenwerking met Zhejiang hengyi de vennootschap van de groep. Wederzijdse investeringen door China petrochemische (4.690,0.04,0.86%) met de onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten van de tweede generatie van groene technologieën van caprolactam, Riverside industriepark, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, met een jaarlijkse output van 200.000 ton caprolactam project en 2012 productie in het tweede kwartaal, voornamelijk caprolactam, cyclohexaan, cyclohexanon, cyclohexanol, ammoniumsulfaat, waterstofperoxide en andere chemicaliën.

Qingzhou Huashun Productiegoederen Co, Ltd